LUNCH

U kan in ons restaurant op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag terecht voor een verzorgde lunch. Wij respecteren daarbij uw tijdskader.
De lunch bestaat uit drie gangen aan €58. Deze kan u steeds uitbreiden met een signatuurgerecht van onze chef.

MENU

“ESSENTIE VAN SMAAK”

OESTER “IRISH MÓR”

Wilde zeebaars, ponzu

“NOORDZEEVIS MEETS PAJOTTENLAND”

Vodka “De Cort”, petit gris

 KALFSZWEZERIK “GEGLACEERD”

Grondwitloof, aardpeer

LAM UIT WALES “BBQ”

Morieljes, groene asperge

BLOEDSINAASAPPEL “ZWARTE THEE”

Yoghurt, szechuan

Menu “Essentie van Smaak” €105
Wijnselectie “ontdekking” of “carte blanche” 5 gangen €54
Alcoholvrije sappen 5 gangen €36

U kan het menu uitbreiden met een signatuurgerecht van de chef €30
Wijnselectie “ontdekking” of “carte blanche” 6 gangen €60
Alcoholvrije sappen 6 gangen €42

Kaas ipv nagerecht €12

Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk.
Vanaf 7 personen vragen wij u vriendelijk te kiezen voor het menu, dit serveren wij voor het volledige tafelgezelschap.

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

EUROPESE KREEFT “ONTMANTELD” €48

Prei, Flandrien Grand Cru

KALFSZWEZERIK “GEGLACEERD” €48

Grondwitloof, aardpeer

BRETOENSE LANGOUSTINE “3 TEXTUREN” €54

Tomasu soja, citrus variëteiten

 “NOORDZEEVIS MEETS PAJOTTENLAND” €44

Vodka “De Cort”, petit gris

(*) ROYAL BELGIAN CAVIAR (30gr.) “SMEUS MEETS MOSCOVITE” €85

Handgepelde grijze garnalen, Pajotse verjus

(*) Dit gerecht is eveneens mogelijk als tussengerecht
met 15gr. Royal Belgian Caviar (€45)

HOOFDGERECHTEN

WILDE ZEEBAARS “ZOUTKORST” €115 (2cts.)

Sauce vierge versus Oosterse bouillon

TARBOT “OP DE GRAAT” €75

Noordzeekrab, citroentijm

LAM UIT WALES “BBQ” €58

Morieljes, groene asperge

SELECTIE RUND “NOIRE BALTIQUE” €115 (2cts.)

Romeinse sla, béarnaise

KWARTEL UIT DOMBES “GELAKT” €58

Morieljes, vin jaune

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE “À LA MINUTE” €16

Chocolade “Van Dender”, opgeklopte room

FLAN KARAMEL “FLEUR DE SEL” €17

Praliné, vanille

CHOCOLADE “MEXICO CRIOLLO 70%” €17

Passievrucht, basilicum

SOUFFLÉ “SUZETTE” €17

Sinaasappel, vermouth

SELECTIE KAZEN “VAN TRICHT” €24

Chutney selectie, brioche

Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk.
Vanaf 7 personen vragen wij u vriendelijk te kiezen voor het menu, dit serveren wij voor het volledige tafelgezelschap.

ONTDEK ONZE ANDERE ZAKEN

Krekelhof
Wijndomein Woestijn
Ferment

OUR FRONT OF THE HOUSE LADIES ARE FASHIONABLY DRESSED BY MEERT & LODGE X XANDRES