LUNCH

U kan in ons restaurant op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag terecht voor een verzorgde lunch. Wij respecteren daarbij uw tijdskader.
De lunch bestaat uit drie gangen aan €70. Deze kan u steeds uitbreiden met een signatuurgerecht van onze chef aan €35.

MENU

“ESSENTIE VAN SMAAK”

STEAK TARTAAR • Dashi
GRONDWITLOOF • Chicon gratin
GARUM • Foreleitjes
ZEEKAT • Guanciale

HAMACHI  “ZEELAND”
Ponzu • Yuzu

LANGOUSTINE “GUILVINEC”
Vadouvan • Kimchi

 GRIETBOT “GELAKT”
Kreeftenbéarnaise • Mechelse apserge

LAM “LOU PAILLOL”
Groene asperge • Morilles

APPEL “AGRO DULCE”
Gezouten karamel • Amlou
(Kaas chariot ipv het nagerecht €14, voor het nagerecht €19)

MENU “ESSENTIE VAN SMAAK” €125
Wijnselectie menu €68 / Alcoholvrije sappen €45

U KAN HET MENU UITBREIDEN MET HET SIGNATUURGERECHT VAN DE CHEF €35
Wijnselectie menu met signatuurgerecht €75 / Alcoholvrije sappen €50

Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk.
Vanaf 7 personen vragen wij u vriendelijk te kiezen voor het menu, dit serveren wij voor het volledige tafelgezelschap.

OP ZATERDAGAVOND SERVEREN WIJ UITSLUITEND ONS VOLLEDIG MENU “ESSENTIE VAN SMAAK” MET HET SIGNATUURGERECHT EN IS ER GEEN À LA CARTE MOGELIJK.

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

EUROPESE KREEFT “ONTMANTELD” €56

Prei • Flandrien Grand Cru

BRETOENSE LANGOUSTINE “3 TEXTUREN” €58

Tomasu soja • Citrus

 BRETOENSE LANGOUSTINE “GEBAKKEN” €58

Vadouvan • Kimchi

 GRIETBOT “GELAKT” €48

Kreeftenbéarnaise • Mechelse asperge

 HOPSCHEUTEN “VERJUS” €65

Noordzeekrab • Stracciatella

(*) ROYAL BELGIAN CAVIAR PLATINUM (30gr.) “SMEUS MEETS MOSCOVITE” €95

Handgepelde grijze garnalen • Pajotse verjus

(*) Dit gerecht is eveneens mogelijk als tussengerecht
met 15gr. Royal Belgian Caviar Platinum (€50)

HOOFDGERECHTEN

WILDE ZEEBAARS “ZOUTKORST” €135 (2cts.)

Sauce vierge • Oosterse bouillon

TARBOT “OP DE GRAAT” €85

Noordzeekrab • Citroentijm

SELECTIE RUND “BERUGI” €65

Kropsla • Béarnaise

TARBOT “HOEVEBOTER” €125

Royal Belgian Caviar Platinum • Irish Mór Oester

KWARTEL UIT DOMBES “BALLOTINE” €75

Kalfszwezerik • Vin jaune

LAM “LOU PAILLOL” €75

Groene asperge • Morilles


NAGERECHTEN

DAME BLANCHE “À LA MINUTE” €18

Chocolade “Van Dender” • Opgeklopte room

FLAN KARAMEL “FLEUR DE SEL” €19

Praliné • Vanille

APPEL BIOSCHUURKE “TARTE TATIN” €19

Agrodolce • Zéphyr

SOUFFLÉ “SUZETTE” €19

Sinaasappel • Vermouth

KAAS CHARIOT “VAN TRICHT” €28

Chutney selectie • Brioche

Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk.
Vanaf 7 personen vragen wij u vriendelijk te kiezen voor het menu, dit serveren wij voor het volledige tafelgezelschap.
Op zaterdagavond is er geen à la carte mogelijk.

ONTDEK ONZE ANDERE ZAKEN

Krekelhof
Wijndomein Woestijn
Ferment

OUR FRONT OF THE HOUSE LADIES ARE FASHIONABLY DRESSED BY MEERT & LODGE X XANDRES