LUNCH

U kan in ons restaurant op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag terecht voor een verzorgde lunch. Wij respecteren daarbij uw tijdskader.
De lunch bestaat uit drie gangen aan €55.

RESERVEREN

MENU

“ESSENTIE VAN SMAAK”

ZEE-EGEL “UMAMI”

Kalf uit Schore, colatura di alici

MOOIE MEID “ZILT”

Irish mór oester, kaffir

(*) SINT-JAKOBSVRUCHT “MILLEFEUILLE”

Herfsttruffel, pied de mouton

POLDERHAAS “HARLEKIJN”

Pommes dauphine, hoorn des overvloeds

ZARI APPEL BIOSCHUURKE “TARTE TATIN”

Gezouten karamel, agro dulce

4 GANGEN €85
Wijnselectie ontdekking of carte blanche €42
Alcoholvrije sappen €28
Niet verkrijgbaar op vrijdagavond, zaterdagavond & zondagmiddag

(*) 5 GANGEN €105
Wijnselectie ontdekking of carte blanche €50
Alcoholvrije sappen €34

U kan het menu uitbreiden met een signatuurgerecht van de chef €28
Kaas ipv nagerecht €10

Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk.
Vanaf 7 personen vragen wij u vriendelijk te kiezen voor het menu, dit serveren wij voor het volledige tafelgezelschap.

RESERVEREN

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

EUROPESE KREEFT “ONTMANTELD” €46

Prei, Flandrien Grand Cru

SINT-JAKOBSVRUCHT “MILLEFEUILLE” €46

Herfsttruffel, pied de mouton

BRETOENSE LANGOUSTINE “3 TEXTUREN” €46

Tomasu soja, citrus variëteiten

MOOIE MEID “ZILT” €45

Irish mór oester, kaffir

(*) ROYAL BELGIAN CAVIAR (30gr.) “SMEUS MEETS MOSCOVITE” €85

Handgepelde grijze garnalen, Pajotse verjus

(*) Dit gerecht is eveneens mogelijk als tussengerecht
met 15gr. Royal Belgian Caviar (€45)

HOOFDGERECHTEN

WILDE ZEEBAARS “ZOUTKORST” €110 (2cts.)

Sauce vierge, venkel structuren

TARBOT “OP DE GRAAT” €68

Noordzeekrab, citroentijm

POLDERHAAS “HARLEKIJN” €118 (2cts.)

Pommes dauphine, hoorn des overvloeds

SELECTIE RUND “RUBIA GALLEGA” €110 (2cts.)

Romeinse sla, béarnaise

FAZANT “FINE CHAMPAGNE” €110 (2cts.)

Grondwitloof, cantharel

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE “À LA MINUTE” €16

Chocolade “Van Dender”, opgeklopte room

FLAN KARAMEL “FLEUR DE SEL” €17

Praliné, vanille

CHOCOLADE “MEXICO CRIOLLO 70%” €17

Passievrucht, basilicum

SOUFFLÉ “SUZETTE” €17

Sinaasappel, vermouth

SELECTIE KAZEN “VAN TRICHT” €24

Chutney selectie, brioche

Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk.
Vanaf 7 personen vragen wij u vriendelijk te kiezen voor het menu, dit serveren wij voor het volledige tafelgezelschap.

RESERVEREN

ONTDEK ONZE ANDERE ZAKEN

Krekelhof
Wijndomein Woestijn
Ferment

OUR FRONT OF THE HOUSE LADIES ARE FASHIONABLY DRESSED BY MEERT & LODGE X XANDRES