LUNCH

U kan in ons restaurant op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag terecht voor een verzorgde lunch. Wij respecteren daarbij uw tijdskader.
De lunch bestaat uit drie gangen aan €58. Deze kan u steeds uitbreiden met een signatuurgerecht van onze chef.

MENU

“ESSENTIE VAN SMAAK”

HAMACHI  “KOMBU”

Irish Mór oester, labneh

 OCTOPUS “SURF & TURF”

Nduja, knolselder

 ZEEBAARS “LIJNVANGST”

Noordzeekrab, Mechelse bloemkool

REE “ZWARTE WOUD”

Kers, argana

PAJOTSE FRAMBOOS “VLEZENBEEK”

Amlou, vanille uit Madagaskar

Menu “Essentie van Smaak” €110
Wijnselectie “ontdekking” of “carte blanche” 5 gangen €60
Alcoholvrije sappen 5 gangen €40

U kan het menu uitbreiden met een signatuurgerecht van de chef €35
Wijnselectie “ontdekking” of “carte blanche” 6 gangen €66
Alcoholvrije sappen 6 gangen €46

Kaas chariot ipv nagerecht €12
Kaas chariot voor het nagerecht €17

Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk.
Vanaf 7 personen vragen wij u vriendelijk te kiezen voor het menu, dit serveren wij voor het volledige tafelgezelschap.

VANAF OKTOBER 2023 SERVEREN WIJ OP ZATERDAGAVOND UITSLUITEND ONS MENU “ESSENTIE VAN SMAAK” IN 6 GANGEN (MENU MET SIGNATUURGERECHT) EN IS ER GEEN À LA CARTE MOGELIJK.

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

EUROPESE KREEFT “ONTMANTELD” €50

Prei, Flandrien Grand Cru

BRETOENSE LANGOUSTINE “3 TEXTUREN” €54

Tomasu soja, citrus variëteiten

 OCTOPUS “SURF & TURF” €48

Nduja, knolselder

 HAMACHI “KOMBU” €48

Irish Mór oester, labneh

(*) ROYAL BELGIAN CAVIAR PLATINUM (30gr.) “SMEUS MEETS MOSCOVITE” €85

Handgepelde grijze garnalen, Pajotse verjus

(*) Dit gerecht is eveneens mogelijk als tussengerecht
met 15gr. Royal Belgian Caviar Platinum (€45)

HOOFDGERECHTEN

WILDE ZEEBAARS “ZOUTKORST” €120 (2cts.)

Sauce vierge versus Oosterse bouillon

TARBOT “OP DE GRAAT” €85

Noordzeekrab, citroentijm

SELECTIE RUND “NOIRE BALTIQUE” €60

Romeinse sla, béarnaise

REE “ZWARTE WOUD” €65

Kers, argana

KWARTEL UIT DOMBES “VIN JAUNE” €68

Morieljes, kalfszwezerik

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE “À LA MINUTE” €17

Chocolade “Van Dender”, opgeklopte room

FLAN KARAMEL “FLEUR DE SEL” €18

Praliné, vanille

APPEL BIOSCHUURKE “TARTE TATIN” €18

Agrodolce, zéphyr

SOUFFLÉ “SUZETTE” €18

Sinaasappel, vermouth

KAAS CHARIOT “VAN TRICHT” €28

Chutney selectie, brioche

Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk.
Vanaf 7 personen vragen wij u vriendelijk te kiezen voor het menu, dit serveren wij voor het volledige tafelgezelschap.
Op zaterdagavond is er geen à la carte mogelijk.

ONTDEK ONZE ANDERE ZAKEN

Krekelhof
Wijndomein Woestijn
Ferment

OUR FRONT OF THE HOUSE LADIES ARE FASHIONABLY DRESSED BY MEERT & LODGE X XANDRES