MENU
“ESSENTIE VAN SMAAK”
STEAK TARTAAR • Bottarga
KATAIFI • Radijs
TOMAAT-GARNAAL • Zomer 2024
GAMBERO ROSSO • Zee-egel
TONIJN “BALFEGÓ BLUEFIN”
Gerookte daikon • Dashi
LANGOUSTINE “GYOZA”
Kaffir limoen • Groene curry
ZEEUWSE MOSSEL “VADOUVAN”
Zeegroenten • Venkel
ZOMERREE “BBQ”
Warmoes • Kers
PERZIK “COLONEL”
Bergamot • Stekelbes
(Kaas chariot ipv het nagerecht €14, voor het nagerecht €19)
MENU “ESSENTIE VAN SMAAK” €135
Wijnselectie menu €70 / Alcoholvrije sappen €50
U KAN HET MENU UITBREIDEN MET HET SIGNATUURGERECHT VAN DE CHEF €35
Wijnselectie menu met signatuurgerecht €78 / Alcoholvrije sappen €55
ALGEMENE INFO:
– Prijzen gangbaar tot eind september 2024
– Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk
– Vanaf 7 personen serveren wij ons menu “essentie van smaak”
OP ZATERDAGAVOND SERVEREN WIJ UITSLUITEND ONS VOLLEDIG MENU “ESSENTIE VAN SMAAK” MET HET SIGNATUURGERECHT EN IS ER GEEN À LA CARTE MOGELIJK.
À LA CARTE
VOORGERECHTEN
EUROPESE KREEFT “ONTMANTELD” €60
Prei • Flandrien Grand Cru
BRETOENSE LANGOUSTINE “3 TEXTUREN” €65
Tomasu soja • Citrus
BRETOENSE LANGOUSTINE “GYOZA” €65
Kaffir limoen • Groene curry
ZEEUWSE MOSSEL “VADOUVAN” €50
Zeegroenten • Venkel
(*) ROYAL BELGIAN CAVIAR PLATINUM (30gr.) “SMEUS MEETS MOSCOVITE” €95
Handgepelde grijze garnalen • Pajotse verjus
(*) Dit gerecht is eveneens mogelijk als tussengerecht
met 15gr. Royal Belgian Caviar Platinum (€50)
HOOFDGERECHTEN
WILDE ZEEBAARS “ZOUTKORST” €135 (2cts.)
Sauce vierge • Oosterse bouillon
TARBOT “OP DE GRAAT” €85
Noordzeekrab • Citroentijm
SELECTIE RUND “BERUGI” €65
Kropsla • Béarnaise
TARBOT “HOEVEBOTER” €125
Royal Belgian Caviar Platinum • Irish Mór Oester
KWARTEL UIT DOMBES “BALLOTINE” €75
Kalfszwezerik • Vin jaune
ZOMERREE “BBQ” €75
Warmoes • Kers
NAGERECHTEN
DAME BLANCHE “À LA MINUTE” €18
Chocolade “Van Dender” • Opgeklopte room
FLAN KARAMEL “FLEUR DE SEL” €19
Praliné • Vanille
APPEL BIOSCHUURKE “TARTE TATIN” €19
Agrodolce • Zéphyr
SOUFFLÉ “SUZETTE” €19
Sinaasappel • Vermouth
KAAS CHARIOT “VAN TRICHT” €28
Chutney selectie • Brioche
Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk.
Vanaf 7 personen vragen wij u vriendelijk te kiezen voor het menu, dit serveren wij voor het volledige tafelgezelschap.
Op zaterdagavond is er geen à la carte mogelijk.
ONTDEK ONZE ANDERE ZAKEN
OUR FRONT OF THE HOUSE LADIES ARE FASHIONABLY DRESSED BY MEERT & LODGE X XANDRES