LUNCH

11|03 tem 13|03

RUNDSTARTAAR “WIT-BLAUW”
Avocado en hijiki

ROG “VERJUS”
Bintje en gepofte prei

‘s Middags serveren wij van woensdag tem vrijdag een verzorgde lunch.
Deze bestaat uit een voorgerecht en hoofdgerecht aan €34

RESERVEREN

MENU

29|02 tem 17|04

WILDE ZEEBAARS “OOSTERS”
Ponzu en macadamia

Sauvignon blanc, Languedoc (FR)

(*) OOSTENDSE OESTER “CREUSE”
Gepofte prei en algen

Garnacha blanca – Macabeo, Terra Alta (SP)

HOPSCHEUTEN VAN IRMA “TARTELETTE”
Eidooier en duxelle

Chardonnay, Grevenmacher (LU)

MELKKALF “LIMOUSIN”
Violet artisjok en salie

Dolcetto, Dogliani (IT)

BLOEDSINAASAPPEL “ZWARTE THEE”
Citroenverbena

Riesling, Mosel (DE)

4 GANGEN €61 • wijnarrangement €36 (BOB €22) • aangepaste sappen €20
(*) 5 GANGEN €76 • wijnarrangement €42 (BOB €26) • aangepaste sappen €25
Kaas ipv nagerecht suppl. €6

INSPIRATIE VAN DE CHEF

Laat u verrassen door een 3 gangenmenu, volgens de inspiratie van Glenn…
Verkrijgbaar iedere avond, uitgezonderd zaterdag.

3 gangen “INSPIRATIE” €48 • wijnarrangement €29 (BOB €16)
Kaas ipv nagerecht suppl. €6

Vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk te kiezen voor een van de menu’s,
deze worden geserveerd voor het volledige tafelgezelschap

RESERVEREN

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

KREEFT “ONTMANTELD”
Oude Belgische kaas
(signatuurgerecht)

Wijnsuggestie • Savagnin, Jura (FR)

GANZENLEVER “GEBAKKEN”
Appel structuren en macadamia

Wijnsuggestie • Chardonnay, Grevenmacher (LU)

GRIJZE NOORDZEEGARNAAL “SMEUS”
Verjus van Dappersveld-Woestijn

Wijnsuggestie • Chenin blanc, Saumur (FR)

LANGOUSTINE “IJSLAND”
Citrus en algen

Wijnsuggestie • Cococciola, Abruzzo (IT)

HOEVE-EI “GEPOCHEERD”
Truffel uit Umbrië

Wijnsuggestie • Pinot blanc, Pajottenland (BE)

HOPSCHEUTEN VAN IRMA
Gepocheerd ei en mousseline

Biersuggestie • Taras Boulba, Brussel (BE)

HOOFDGERECHTEN

CANNELLONI “COUSCOUS M’HAMSA”
Violet artisjok en vadouvan

Wijnsuggestie • Olaszrizling, Burgenland (AT)

ZEEBAARS IN ZOUTKORST “LIJNVANGST” (2 cts.)
Sauce vierge

Wijnsuggestie • Olaszrizling, Burgenland (AT)
Wijnsuggestie • Chardonnay, Bourgogne (FR)

TARBOT “OP DE GRAAT”
Prei structuren

Wijnsuggestie • Savagnin, Jura (FR)
Wijnsuggestie • Chardonnay, Bourgogne (FR)

ANJOU DUIF “OP KARKAS”
Pommes Anna met salie

Wijnsuggestie • Gamay, Beaujolais (FR)
Wijnsuggestie • Nebbiolo, Piëmonte (IT)

HOEVEKIP “LES CRÊTES D’ARDENNES” (2 cts.)
Tartelette met morieltjes

Wijnsuggestie • Verdejo “Solera”, Rueda (SP)
Wijnsuggestie • Nerelo Mascalese, Sicilië (IT)

ENTRECÔTE “BELGISCH WIT-BLAUW” (2 cts.)
Grondwitloof à l’ancienne

Wijnsuggestie • PN & Blaufrankisch, Carnuntum (AT)
Wijnsuggestie • Nebbiolo, Piëmonte (IT)

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE

CAFÉ GLACÉ

FLAN KARAMEL “FLEUR DE SEL”

Wijnsuggestie • Verdelho, Madeira (PT)

CITROENTAART 2020

Wijnsuggestie • Riesling, Rheingau (DE)

PASSIEVRUCHT “THE BUNCH OF GRAPES”
Chocolade

Wijnsuggestie • Zweigelt, Burgenland  (AT)

SABAYON (2 cts.)

Wijnsuggestie • Riesling, Rheingau (DE)

SELECTIE KAZEN “Van Tricht”

Biersuggestie • Beersel, Oude Geuze, 3 Fonteinen
Biersuggestie • Belsele, Brouwerij Boelens, Bieken
Wijnsuggestie • Pinot blanc, Pajottenland (BE)

Vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk te kiezen voor een van de menu’s,
deze worden geserveerd voor het volledige tafelgezelschap

RESERVEREN

ONTDEK ONZE ANDERE ZAKEN

Krekelhof
Sir Kwinten
Wijndomein Woestijn